Hrvatski golf savez uz podršku međunarodne krovne organizacije R&A realizira usvojenu strategiju popularizacije golf sporta u zemlji, s naglaskom na razvoj ženskog i juniorskog sporta.

U cilju popularizacije golfa među ženama svih dobnih skupina je i organizacija proslave međunarodnog dana ženskog golfa (www.womensgolfday.com), koja će se održati u Zagrebu, u nedjelju 5.6.2022. na golf igralištu Riverside.

 

„Pravi“ dan proslave je 2.6. koji je prvotno obilježen svuda u svijetu virtualno- žene iz cijelog svijeta, okupljene u klubove i nacionalne saveze, slale su svoje poruke podrške video materijalom na stranice glavnog međunarodnog organizatora.

Proslava uključuje besplatnu uvodnu školu golfa za sve zainteresirane dame svih dobnih skupina i zabavni turnir za golferice.  Sve nas skupa veseli veliki broj zainteresiranih dama za školu golfa i tradicionalno lijepo druženje.

Program:

08:30- 09:30 Okupljanje i registracija sudionika
10:00-11:30 Turnir za golferice u formatu Texas Scramble na 9 polja u parovima
10:00-10:20 Zagrijavanje sudionica škole golfa uz vodstvo trenerica iz IN SHAPE studia
10:30-12:30 Uvodna škola golfa na vježbalištima za sve početnice
12:30-14:00 Druženje uz zakusku i bogatu tombolu za sve sudionice (glavna nagrada Garmin sat)

Događaj je javan.

link na fotografije s događanja:

 ZENSKI DAN GOLFA 2022- ZAGREB 5.6

Prijave za školicu golfa prima golf igralište Riverside https://www.riversidegolf.hr/womens-golf-day/, a možete se i obraditi direktno na ured Hrvatskog golf saveza na ured@golfsavez.hr

Golferice će proslaviti svoj dan, a svima nam je zajednička želja upoznati što više dama svih dobnih skupina s ovim prekrasnim sportom, sportom za cijeli život, kojim se mnogi pojedinci bave rekreativno, no imamo i nešto vrlo dobrih i izvrsnih igrača i igračica.

Zahvaljujemo se sponzorima i donatorima:

R&A

Garmin
In Shape studio

Jamnica
Mirjana Moressi
Monte Rosso
Bengin Leko
Ivona Gucunski
Karin Filipović
Mlinar
Kulschool
Štimac centar dentalne medicine
Dental grupa
BeerĐir, putujući pivski festival
Potomac- Croata
Uni-Otpad
Guardian
Buoni Amici pizzeria Umag
Boris Vinčić